Walking dinner
Voorgerechten
- Tartaar van rundvlees of zalm met Griekse yoghurt
- Carpaccio van rundsvlees of sint-jakobsschelpen of Gravlax van zalm
- Exotische zeevruchten meli melo
- Scampi's in look of duivel of curry
- Vlaamse asperges en gerookte zalm (in seizoen)
- Guacamole, zalm en garnalensalade
- Couscousparels, chorizo en Serranoham
- Ricotta en spinazie ravioli, romige prei
- Griekse risotto, wilde paddenstoelen, ham uit het Zwarte Woud / gerookte eendenborst
- Bisque van garnalen en mediterrane crisp
- Ardeense witlofroomsoep of asperges
- Romige courgettesoep met Serranoham
- Gemarmerd ganzenlever - mangochutney - peperkoekcrunch
- Aardappelsalsa met rode pesto - gesnackte roodbaars
- Escargot op klassieke wijze
- Garnalenkroket
- Marbré van foie gras – mangochutney – krokant van kruidkoek
Hoofdgerechten
- Vol au vent royal met zwezerik
- Mini Italiaanse of Griekse of Savoyard hamburger
- Tartiflette
- Penne carbonara met minuut geraspte kaas
- Vis zuurkool
- Varkenswangen met rood fruit
- Verfijnde hutsepot
- Rundsmignon met seizoensgroentjes
- Melkvarkenshaasje in Blackwell saus
- Kalfsblanquette
- Waterzooi van gevogelte
- Parelhoen krokant, Brabantse stijl
- Kalkoen involtini met zongedroogde tomaten
- Zalm on the side met bieslooksabayon
- Stoofpotje van lam op Catalaanse wijze
- Eend of lams Parmentier
(Vanaf 30 personen - Porties tussen 60 en 100g)



