+32 472 57 90 06 Contacteer ons

Walking dinner

Voorgerechten

- Tartaar van rundvlees of zalm met Griekse yoghurt
- Carpaccio van rundsvlees of sint-jakobsschelpen of Gravlax van zalm
- Exotische zeevruchten meli melo
- Scampi's in look of duivel of curry
- Vlaamse asperges en gerookte zalm (in seizoen)
- Guacamole, zalm en garnalensalade
- Couscousparels, chorizo en Serranoham
- Ricotta en spinazie ravioli, romige prei
- Griekse risotto, wilde paddenstoelen, ham uit het Zwarte Woud / gerookte eendenborst
- Bisque van garnalen en mediterrane crisp
- Ardeense witlofroomsoep of asperges
- Romige courgettesoep met Serranoham
- Gemarmerd ganzenlever - mangochutney - peperkoekcrunch
- Aardappelsalsa met rode pesto - gesnackte roodbaars
- Escargot op klassieke wijze
- Garnalenkroket
- Marbré van foie gras – mangochutney – krokant van kruidkoek

Hoofdgerechten

- Vol au vent royal met zwezerik
- Mini Italiaanse of Griekse of Savoyard hamburger
- Tartiflette
- Penne carbonara met minuut geraspte kaas
- Vis zuurkool
- Varkenswangen met rood fruit
- Verfijnde hutsepot
- Rundsmignon met seizoensgroentjes
- Melkvarkenshaasje in Blackwell saus
- Kalfsblanquette
- Waterzooi van gevogelte
- Parelhoen krokant, Brabantse stijl
- Kalkoen involtini met zongedroogde tomaten
- Zalm on the side met bieslooksabayon
- Stoofpotje van lam op Catalaanse wijze
- Eend of lams Parmentier

(Vanaf 30 personen - Porties tussen 60 en 100g)

Deze website maakt gebruik van cookies De website van Léo et Léa gebruikt functionele cookies. In het geval van het analyseren van websiteverkeer of advertenties, worden ook cookies gebruikt voor het delen van informatie, over uw gebruik van onze site, met onze analysepartners, sociale media en advertentiepartners, die deze kunnen combineren met andere informatie die u aan hen heeft verstrekt of die zij hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun diensten.
Toon details Verberg details
Selectie toelaten Alle cookies toelaten